null

ARIA mall
SARAJEVO PANORAMA
ISPOD BUDAKOVIĆA
SARAJ POLJE
ALEJA BOSNE SREBRENE

ARIA mall

BBI Centar, sada ARIA mall, je moderni višenamjenski objekt s maloprodajnim, ugostiteljskim i uredskim prostorima s najvišim standardima, namijenjem samo za izdavanje pod zakup, čiji je vlasnik i upravitelj BBI Real Estate.

Otvoren je u aprilu 2009. godine, a danas važi za jedan od najkompletnijih višenamjenskih objekata u Bosni i Hercegovini.

Smješten u samom centru Sarajeva, ARIA mall nije samo shopping centar, već i mjesto susreta za sve građane i posjetitelje koji se tu okupljaju radi zabave,
izložbi, koncerata i drugih događanja.

Arhitektura ARIA mall-a inspirisana je pulsom gradskog života. Otvoren prostor vizuelno spaja enterijer i eksterijer, baš kao u galerijama Pariza i Berlina, kako bi i kupci i pješaci mogli doživjeti galerijski dizajn.

SARAJEVO PANORAMA

Sarajevo panorama stambeni kompleks odličan je izbor za svaku porodicu, idealan kompromis centralne lokacije i mirnog okruženja s čistim zrakom i sunčanim životnim prostorima tokom dana.

Nalazi se u ulici Alije Nametka, Općina Stari Grad Sarajevo, udaljen samo dva minuta vožnje i 10 minuta pješke od Baščaršije (1 km), starog dijela Sarajeva i historijskog i kulturnog središta grada.

Sarajevo panoramu krasi visok standard gradnje prilikom čega je maksimalno iskorišten prostor uz obilje prirodnog svjetla te odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Pristup zgradama kontrolisan je putem rampe sa daljinskim upravljanjem.

Stanovi su opremljeni svim modernim stambenim instalacijama, a svaki stan je upisan u zemljišne knjige.

ISPOD BUDAKOVIĆA (Rasprodato)

Objekat rezidencijalnog tipa u ulici Ispod Budakovića nalazi se u sarajevskoj općini Stari Grad.

Objekat se sastoji od dva stana koji su orijentisani ka jugu i sjeveru. Jedan od stanova ima i baštu, a na raspolaganju su i dva garažna mjesta. Stanovi su upisani u zemljišne knjige i opremljeni svim instalacijama za savremeno stanovanje.

STAN 1
Ukupna površina: 198 m2
Stambeni prostor: 125,34 m2
Stubište: 28,7 m2
Garaža: 13,99 m2
Bašta: 30,35 m2
STAN 2
Ukupna površina: 142,55 m2
Stambeni prostor: 101,92 m2
Stubište: 26,74 m2
Garaža: 13,89 m2OSTALE NEKRETNINE

BBI Real Estate posjeduje nekoliko lokacija koje nude mogućnost gradnje stambenih objekata – Aleja Bosne Srebrne i Saraj polje.

SARAJ POLJE (Prodato)

Lokacija u ulici Ramiza Salčina br. 114

Ovo je lokacija od 826 m2 za koju postoji građevinska dozvola za izgradnju zgrade spratnosti podrum+prizemlje+3 sprata. Urađen je i izvedbeni projekat za zgradu sa 15 stanova i 13 garaža sa ukupnom neto površinom od 1.462 m2. Na ovoj lokaciji izvedeni su i pripremni radovi a cijena je 630.000 KM.

ALEJA BOSNE SREBRENE

Lokacija u ulici Aleje Bosne Srebrene br. 61-Nedžarići

Lokacija površine 1.030 m2, uz koju se nalazi parcela površine 726m2 koju je moguće kupiti. Kupac ima mogućnost gradnje objekta spratnosti podrum+prizemlje+2 sprata+mansarda. Postoji i idjeni projekat sa 20 stanova, 8 podzemnih i 13 vanjskih parking mjesta i ukupnom neto površinom od 1.778 m2. Cijena lokacije je 750.000 KM